فایل فارسی

  • ۰
  • ۰
دانلود

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 96

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده
مقدمه
فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها
1-1- تاریخچه
1-2- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها
1-3- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها
1-4- مهمترین راسته&lrm های جلبک&lrm های سبز &lrm - آبی
1-5- تقسیم&lrm بندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری
1-5-1- سیانوباکترهای رشته&lrm ای
1-5-2- سیانوباکترهای کلنی
فصل دوم: طبقه&lrm بندی سموم سیانوباکتریایی
2-1- طبقه&lrm بندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل
2-1-1- نوروتوکسین&lrm ها
2-1-2- هپاتوتوکسین&lrm ها
2-1-3- درماتو توکسین&lrm ها
2-2- انواع سیانوتوکسین&lrm ها
عنوان صفحه
2-2-1- نودولارین&lrm ها
2-2-2- ساکسی توکسین&lrm ها
2-2-3- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a
2-2-4- آناتوکسین &lrm a (S)
2-2-5- &lrm Cylindrospermopsin
2-2-6- میکروسیس تین
2-2-6-1- دوام و پایدار میکروسیس&lrm تین در سلولها
2-2-6-2- خارج&rlm شدن&lrm سم&rlm هپتاپپتید(میکروسیس&lrm تین&lrm درطی&lrm تجزیة &lrm Microcystis aeruginosa
2-3- طبقه&lrm بندی سیانوتوکسین&lrm ها براساس ساختمان شیمیایی
2-3-1- پپتیدهای حلقوی
2-3-2- آلکالوئیدها
2-3-2-1- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک
2-3-2-2- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک
2-3-3- سموم لیپوپلی ساکاریدها &lrm (LPS)
فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها
3-1- آزمایش سلامت انسان
3-1-1- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن
عنوان صفحه
3-1-2- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن
3-2- ارزیابی خطر
3-3- اثر بر ماهیان
3-4- اثر بر موجودات آبزی
3-5- تولید ترکیبات بیواکتیو
3-6- صدمه از راه تماس تفریحی
3-7- مسمومیت حیوانی
3-8- اثر بر زئوپلانکتونها
3-9- اثر بر باکتریهای آبزی
فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی
4-1- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال
4-2- کلرزنی
4-3- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی
4-4- فرآیندهای غشایی
4-5- دما
4-6- اسیدیته &lrm (PH)
4-7- کاهش فسفر و ازت
عنوان صفحه
4-8- سولفات مس
4-9- سیمازین
4-10- ازن&lrm دار کربن
4-10-1- میکروسیس&lrm تینها و نودولارین
4-10-2- آناتوکسین a، آناتوکسین &lrm S(a) و ساکسی توکسین
4-11- نور
4-12- کنترل بیولوژیک
4-12-1- تغذیه توسط زئوپلانکتونها
4-12-2- کپور نقره&lrm ای


فهرست جدول&lrm ها
عنوان صفحه
4-1- جدول تأثیر ازن در از بین بردن میکروسیس تین &lrm LR در صورت وجود یا عدم وجود مواد آلی
4-2- جدول تأثیر ازن در از بین بردن &lrm Microcystis aeruginosa
چکیده
سیانوباکترها (جلبک&lrm های سبز &lrm - آبی) جزء پروکاریوت&lrm ها محسوب می&lrm شوند. این فیتوپلانکتون&lrm ها معمولاً در آب&lrm های شیرین و لب شور یافت می&lrm شوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشته&lrm ای و کلنی تقسیم می&lrm شوند.
سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید می&lrm کنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می&lrm اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیس&lrm تین&lrm ها، نودولارین&lrm ها، ساکسی توکسین&lrm ها، آناتوکسین &lrm a، آناتوکسین &lrm S(a) و &lrm Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدودة عصبی را شامل می&lrm شود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.
روش&lrm های تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفته&lrm اند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روش&lrm ها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.

مقدمه
بعضی از جلبک&lrm های سبز &lrm - آبی سمومی تولید می&lrm کنند که وجود این سموم و افزایش آنها در آب آشامیدنی باعث ایجاد اثرات حاد و مزمن می&lrm گردد و ممکن است حیات موجودات زندة آبزی و دیگر موجوداتی را که از این آب آلوده استفاده می&lrm کنند، تهدید کنند.
فعالیت&lrm های انسانی مانند ورود فاضلابهای شهری، صنعتی و کشاورزی که حاوی عناصر غذایی فراوانی هستند باعث شکوفایی این جلبک&lrm ها می&lrm گردد و در نتیجه اکسیژن آب کاهش می&lrm یابد و آب رنگ و بوی نامطبوع پیدا می&lrm کند و سبب افزایش مرگ و میر موجودات زنده و یا افزایش بیماریهای حاد و مزمن می&lrm شود. مدیریت صحیح منابع آبی می&lrm تواند از لوم این جلبک&lrm ها جلوگیری کند.
با ارزیابی این سموم در منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها می&lrm توان میزان آلودگی منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و کنترل آنها می&lrm توان میزان آلودگی منابع آبی به سموم سیانوباکترها را تا حد قابل ملاحظه&lrm ای کاهش داد و سلامت و بقاء موجودات زنده را تضمین کرد.
پژوهش&lrm ها و مطالعات فراوانی در زمینة روشهای کنترل این سموم صورت گرفه است و این روشها تا حد قابل ملاحظه&lrm ای در کاهش سموم سیانوباکترها مؤثر واقع شده&lrm اند. این روشها عبارتند از کنترل یا مبارزة بیولوژیک و یا افزودن مواد شیمیایی به منابع آب.
البته سیانوباکترها در بعضی از نقاط دنیا به علت اینکه شرایط مناسبی فراهماست تجمع زیستی پیدا کرده&lrm اند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109812-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%85-%d8%b3%d9%8a%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a8%d8%a7%d9%83%d8%aa%d8%b1%d9%8a/
  • ۹۵/۰۷/۱۲
  • abbase amiri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی